Wie

Mijn naam is Marion van den Berg. 

Oorspronkelijk ben ik begonnen met een opleiding mode met de wens om zowel personen als omgeving te stylen en  te presenteren. Deze ervaringen en deze manier van kijken heb ik meegenomen – en dat is heel handig- naar hetgeen waar ik me nu mee bezig houdt. Wat dat is?

Visuele communicatie en dat houdt in: filmen maar ook de disciplines daarom heen; fotograferen, teksten en scenario’s , vormgeving, styling en websites plus advies over het plaatsen op social media. Iedere film die ik tot nu toe heb gemaakt is een verkenning en vervolgens een duik in het vakgebied van iemand anders. Eigenlijk een soort antropologie. Iets ingewikkelds zo eenvoudig en aansprekend en zo helder mogelijk neerzetten is voor mij iedere keer weer een superleuke uitdaging!

O ja….  Ik schilder en ik teken én omdat ik het heel erg leuk vind om mijn passie voor het vak over te dragen aan andere mensen met een passie voor film, foto of vormgeving of kunst heb ik ook nog enige tijd creatieve (museum) workshops gegeven. ‘Wat veel’ zeggen sommigen. Ja… dat klopt en nee… eigenlijk  ook weer niet. Het zijn inderdaad veel verschillende disciplines. Al die disciplines vullen elkaar aan. En gezamenlijk is het 1 pakket aan visuale communicatie, maar er zit maar 1 motor en maar 1 aandrijving achter. Creativiteit. Daarmee kun je alles plakken, samensmelten en combineren. Creativiteit is een soort universele en kosmische ducttape. Wil je meer zien of weten neem dan een kijkje in mijn digitale atelier: the creative continuüm.