Referenties

Primo keukens: Marian van der Velden: Ontzettend creatief bedrijf, leuke bedrijfsfim mee gemaakt. Terecht 5 sterren!

Passie voor glans: Marinus Brouwer: Prettige samenwerking met Marion! Staat open voor je vakgebied, verdiept zich er in en weet vervolgens de juiste snaar te raken

Salon- en dansorkest Decadentia: Coen ten Berge: Filmpjes van Marion zijn net zo swingend als onze muziek! Salon- en dansorkest Decadentia

Topfit fysiotherapie: Eugene Wiegers: Leuk proces om te volgen met een verrassend resultaat. Dank Marion

Klinisch Acupunctuur centrum: Sandra Prinsen: Marion kwam op het juiste moment op eigen initiatief naar ons toe met een goed voorstel. Ze heeft zich destijds open en eerlijk gepresenteerd naar ons. Daarna heeft ze geluisterd en gekeken en onze vraag heel scherp weten om te zetten in een bedrijfsfilmpje. Tijdens het hele proces was ze goed bereikbaar, pro-actief en hield zich aan de gemaakte afspraken. We zijn heel blij met het eindresultaat en gaan vaker gebruik maken van haar diensten. Marion is een echte aanrader!

’t Sfeerhuis/Hubo Kampen: Henk en Theo van Dijk: Start van onze samenwerking was een bijzondere ontmoeting in onze winkel waar Marion met haar camera rondliep en inspiratie voor zichzelf en haar werk opdeed. Bij nadere kennismaking bleek dat Marion korte webfilms maakte en eigenlijk wel wat voor ons kon betekenen hierin. De samenwerking was erg plezierig en relaxed. Marion heeft alle ingrediënten die we haar vroegen in de film te verwerken op een creatieve en enthousiaste manier verwerkt en tot een goed geheel ‘gesmolten.’ We hebben de film bekendheid gegeven met de aangeleverde stills uit de film op social media. Het resultaat is iets waar wij -maar ook alle betrokken medewerkers- in de film goed achter kunnen staan. De film ziet er heel goed uit en is ook uitstekend bekeken. Bijna viraal!

Stichting Welzijn Kampen; Teamleider Lammert Bastiaan: Marion heeft een filmpje gemaakt over en voor onze vervoerservice. Terugkijkend op het hele proces en met name op de voorbereidingen vond ik vooral Marion’s slagvaardigheid heel prettig. Ik vertelde wat ik graag zou willen en ik zag haar denken, meedenken en ter plekke oplossingen verzinnen. Ze snapte wat ik bedoelde en vulde dat zelf aan… De samenwerking verliep daardoor gemakkelijk. Dat is heel inspirerend! Samen maken we iets! En dat alles op een hele korte termijn en dan met zo’n zo’n mooi resultaat! Daar ben ik heel tevreden over!

Stichting Welzijn Tohopesate: Frank Rooseboom: Marion heeft voor ons opnames gemaakt van de beursvloer Kampen Tohopesate in 2016 en van daaruit een mooi videoverslag gemonteerd. De video gaf een mooi sfeerbeeld van ons evenement en liet precies zien wat de beursvloer is, informatie en onderhoudend dus. Daarmee voldeed het precies aan onze verwachtingen.

Decadentia Salon- en dansorkest: Marianne Spanhaak: Wij hebben al veel waardering ontvangen over een eerder  filmpje van Salon- en dansorkest Decadentia gemaakt door Marion in Grand Hotel Wientjes. In het afgelopen jaar, heeft zij prachtige foto’s gemaakt van het orkest tijdens verschillende optredens. Klasse !

Vhv-Solutions: Rob Kemper: ‘Goede kleurkeuze in bedrijfsfilms, uitstekende muziekkeuze en overgangen, duidelijk gebruik van elementen ter bevordering van de speerpunten VHV Solutions. De films en gebruik van elementen zijn tijdloos waardoor gebruik voor langere duur gewaarborgd is.’

Theater de KOFFERBAK: Riki van Dorp: Onze kinderfeestjes waarbij de kinderen kunnen sleutelen aan een auto zijn een succesnummer. Marion maakte er voor ons een bijzonder filmpje van waarin goed tot uitdrukking is gekomen hoeveel plezier en aandacht de jonge gasten hebben voor het onderwerp. Een ander filmpje betreft een lezing van de Industriële Club in de zaal van Theater De KOFFERBAK. ‘Van Goed naar Groots in zeven stappen’. Heel interessant, maar best lastig om daar een mooi verslag van te filmen. Toch is het Marion gelukt om dit op een leuke en spontane manier vast te leggen, waarvoor onze complimenten.

Stoelmassages.info: Martijn Poort: Waar ik soms een kwartier nodig heb om in woorden uit te leggen wat voor dienst mijn bedrijf levert, lukte Marion van den Berg dat in een minuut. Alhoewel, ze was wel even bezig met acteurs regelen, filmen en editen, maar toen ze klaar was, was daar een filmpje van iets meer dan een minuut dat direct voor iedereen duidelijk maakt wat een stoelmasseur bij bedrijven doet. Ik ga tegenwoordig met een tablet naar potentiële klanten en ik hoef bijna letterlijk alleen nog maar op “play”te drukken.