Fotografie

Wil je ook nog direct profijt van de aanwezigheid van een fotograaf? Wil je een evenement laten vastleggen met video en foto’s? Een verjaardag, een winkelopening een bedrijfsvestiging, een jubileum, een feestje of speciale happening?

Niet moeilijk…dat kan iedereen met een camera!

Wil je foto’s waar jij en anderen blij van worden omdat iedereen er leuk op staat, wil je foto’s waar jij en anderen en graag nog eens naar kijken?! Wil je geen standaard foto’s maar beelden die  die jouw stijl uitdragen?! Of  wil je foto’s die net zo kleurrijk of stijlvol zijn als het evenement?!

Eerst zien dan geloven? Bekijk de portfolio

Het basistarief voor b.v.  een winkel of bedrijfsopening of feestje  is 130,– excl  btw. Daarbij hoort een gesprek met een inventarisatie van uw wensen, het fotograferen tijdens het evenement (2 uur). Je krijgt de (groot formaat) digitale fotobestanden (35/40 foto’s) toegestuurd via wetransfer. Binnen een straal van 5 km (Kampen) reken ik geen reiskosten. Daarbuiten €0,19 per km.

Afhankelijk van je wensen: wil je b.v. je  logo over de foto’s geplaatst-fotobewerking/of als het evenement langer duurt dan 2 uur – komt er nog een toeslag op het basistarief.